Yamato jegyek a 2016-os koncertre

Dátum: 2016.10.29-30.
Helyszín: Külföld

Yamato koncert 2016 - Budapest Kongresszusi Központ

2016-ban ismét Közép-Európában a 20 éves Yamato japán dob együttes. Legújabb showjukkal érkeznek.
A 20 éves Yamato japán dobos csapat egy ünnepi műsorral kelt most útra. A Bakuon címet viselő műsor. A japán dobos csapat már számtalanszor járt Magyarországon és mindig lenyűgözte a hazai rajongókat. 

A Yamato társulat tagjai hihetetlen nagy fegyelemmel készülnek koncertjeikre. Életüket a gamushara jegyében töltik, ami kicsit hasonló a shaolin kolostorban élők életéhez. Testüket folyamatosan karban tartják és a csapat mindennap gyakorol. 

A különböző ütőhangszereknek meghatározó, kultikus szerep jutott a japán kultúra több területén, így a hagyományos No-színház és a különböző templomi rítusok során is. A modern taiko-dobolás a XX. század közepén alakult ki, amikor a különböző japán dob dobfajtákból egységes kamarazene szólamait alakította ki Oguchi Daihachi. A század végére akkora népszerűséget szerzett a műfaj, ami Japán-szerte több mint ötezer különböző zenekar megalakulását eredményezte, de világszerte, elsősorban Amerikában, Európában és Ausztráliában is számtalan amatőr és félprofesszionális zenekar létezik. 

2016-ben ismét Közép-Európában a 20 éves Yamato japán dob együttes. Legújabb showjuk 2016. október 29-30-án látható Budapesten a Budapesti Kongresszusi Központban.

Jegyárak: 
6500, 9000, 12000, 16000 Ft