We Will Rock You musical Budapest

Jegyvásárlás

Dátum: 2017-től
Helyszín: Budapest

WE WILL ROCK YOU MUSICAL - BUDAPEST BOK SYMA CSARNOK

A musical történelem legnagyobb sikerei között emlegetik az ABBA dalokból készült Mamma Mia-t, a Michael Jackson dalokból készült Thrillert és a 2002-ben bemutatott világsikert a Queen dalokból készült We Will Rock You musicalt. Az előadás Európától Amerikáig mindenhol siker volt, sőt még Vegasban is játszották, s évek óta tervben van a musical filmes feldoglozása is. Az előadást eddig nem láthatta a magyar közönség, hiszen sajnos a világkörüli turné országunkba nem jutott el. Azonban 2017-ben a Queen musical végre Magyarországra érkezik.

A PS Produkció 2017-ben Magyarországon mutatja be a We Wil Rock You musicalt Budapesten a SYMA Csarnokban. Simon Edit producer a darab rendezésére a Vámpírok bálja kapcsán a hazai közönség által is ismertté vált Cornelius Baltust kérte fel rendezőnek, Póka Balázst művészeti vezetőnek..

Az előadásban olyan jól ismert Queen dalok csendülnek majd fel mint a Radio Ga Ga, Somebody to Love, Bohemian Rhapsody, Who Wants to Live Forever, Don’t stop me now, és peruse a musical címadó data a We Will Rock You.

A musical története:
A történet a távoli jövőben, 2300 környékén, a PlanetMall nevű bolygón játszódik, amelyet egykor Földnek hívtak. A globalizáció teljes mértéket öltött, az egész világot a GaGa konszern, a Globalsoft uralja, élén a kegyetlen KillerQueen-nel és segítőjével, a titkosrendőrség vezetőjével: Khashoggi parancsnokkal. Ez egy boldog, biztonságos GaGa világ, ahol a fiatalok ugyanazokat a filmeket nézik, ugyanolyan ruhákat hordanak, ugyanazokat a komputer-zenéket hallgatják, és ugyanazt gondolják. Az igazi élőzene kihalt, a hangszereket betiltották. A fiatalok egy csoportja azonban fellázad a műanyag világ ellen, ők egyéniségek, akik szabad gondolkodást és igazi hangszerekkel játszott élő rockzenét akarnak. Az ellenállókkal azonban keményen leszámol a hatalom, akit elkapnak, annak az agyát átmossák és örökre elveszti szabad gondolatait és egyéniségét.

Főszerepekben Egyházi Géza, Sári Évi, Török Anna, Balogh Anna, Szemenyei János, Veres Mónika, Zöld Csaba, Scheich Dávid, Stéphanie Schlesser és még sokan mások.

Jegyárak / Szektorárak: 5800, 7000, 8000, 11000, 13000, 15000, 19500 Ft

Powered by Interticket