Rómeó és Júlia musical 2022 - Budapest Sportaréna

Dátum: 2022.április 14.
Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest

RÓMEÓ ÉS JÚLIA MUSICAL - BUDAPEST PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA 2022.04.14.

Pécs, Baja, Sopron, Debrecen, Budapest és Szeged közönsége láthatta már élőben a francia világsiker musical magyar feldolgozását a Rómeó és Júliát. A legendás musicalből a Lehetsz király című dalt mindenki jól ismeri, hiszen a magyar nyelvű lemez platinalemez lett és a Lehetsz királyt a rádiók is játszották.  A több mnit 10 éven át futó musical 500-nál is több előadásával legalább 500.000 nézőt csábított be a színházba. A musicalből Szinetár Dóra, Dolhai Attila, Janza Kata, Náray Erika, Csengeri Ottilia, Földes Tamás, Németh Attila, Homonnay Zsolt, Csuha Lajos, Bereczki Zoltán, Mészáros Árpád Zsolt, Szabó P. Szilveszter főszereplésével még DVD is készült a musicalből.

A 15 éves jubileumi Rómeó és Júlia musical szereposztásában Veréb Tamás - Rómeó, Kardffy Aisha - Júlia, Kerényi Miklós Máté - Benvolio, Cseh Dávid Péter - Mercutio, Egyházi Géza - Verona Hercege, Muri Enikő - Capuletné, Détár Enikő - Montague-né, Makrai Pál - Capulet, Mester Viktória - Dada, Kádár Szabolcs János - Paris, Horváth Dániel - Tybalt, Mészáros Árpád Zsolt - Lőrinc barát és Zayzon Csaba - Lovász szerepében volt látható!

A duplateltházas előadás után nem volt kérdés, hogy lesz ismétlés.  A Rómeó és Júlia musical 2022. április 14-én ismét az Arénában lesz látható! Az előadás eredetileg 2020. szeptember 12-én került volna megrendezésre. az arra az időpontra megvásárolt jegyek is autómatikusan érvényesek az új időpontra!

Szereposztás:
Rómeó: Veréb Tamás
Júlia: Kardffy Aisha 
Benvolio: Kerényi Miklós Máté
Mercutio: Cseh Dávid Péter
Lőrinc barát: Mészáros Árpád Zsolt
Capulett: Makrai Pál 
Capulet-né: Muri Enikő
Montague-né: Détár Enikő
Verona hercege: Egyházi Géza
Tybalt: Horváth Dániel
Paris: Kádár Szabolcs János
Dada: Baranyai Anna
Lovászfiú: Zayzon Csaba
Rendező: Kerényi Miklós Gábor KERO
Zenei rendező: Nyers Alex
Házigazda: Szulák Andrea

3 olyan dal is felcsendül majd, amit korábban nem hallhattunk a magyar előadásban!

 

Jegyvásárlás és jegyárak itt!