Mága Zoltán Újévi koncert 2019 - Budapest

Jegyvásárlás

Dátum: 2019.01.01.
Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest

MÁGA ZOLTÁN ÚJÉVI KONCERT 2019 - Budapest Aréna

2019. január 1-én  ismét az Arénában lép fel sztárvendégeivel Mága Zoltán. A Prima Primissima-díjas hegedűművész immár tizedik alkalommal rendezi meg a Budapesti Újévi koncertjét. 2019-ban Mága Zoltán Újévi koncertjén ismét számos hazai és külföldi sztár lép majd fel. 

Mága Zoltán Újévi koncertjein az elmúlt 10 évben a Budapesti Operettszínház sztárjaitól kezdve a Nemzet színészein át, a Csillag születik és az X-faktor valamint a Virtuózok tehetséges fiataljain kerestül egészen a világszerte ismert operacsillagokig számos művész színpadra lépett már. 

Fellépett már a koncerten Oláh Gergő, Vastag Csaba, Keresztes Ildikó, Oszvald Marika, Gáspár László, Szulák Andrea, Kerényi Miklós Máté, Miklósa Erika, Dolhai Attila, Tóth Vera, Tóth Gabi, Kiss B. Attila, Bangó Margit, Pintér Tibor, Kökény Attila, Galambos Lajos és Zséda is. 

A koncert amely már nem csak Magyarországot, hanem Bécset és Amerikát is meghódította. A 10 éves gálán pedig az Oscar díjas művész,  Andrea Bocelli, Michael Bublé, Celine Dion, Josh Groban, Madonna, Whitney Houston, Barbara Streisand, Rod Stewart, Jennifer Lopez  producere David Foster is Budapesten lépett fel. 

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 

Powered by Interticket