LOTFI BEGI and Friends feat Heureka Pop Orchestra koncert 2021 - Margitsziget

Jegyvásárlás

Dátum: 2021.05.20.
Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Lotfi Begi and Friends feat Heureka Pop Orchestra koncert - 2021.05.20. - Margitszigeti Színház

Gáspár Laci, Margaret Island, Majka, Pápai Joci, Kollányi Zsuzsi,Burai, Kowalsky meg a Vega, Mező Misi, Tolvaj Reni, Fluor, Hooligans, Rúzsa Magdi, Veréb Tamás, ByeAlex, Zséda, Irie Maffia és még sorolhatnánk azoknak az énekeseknek és zenészeknek a névsorát akik már együtt dolgoztak Lotfi Begivel.

A Lotfi Begi and Friends feat Heureka Pop Orchestra koncerten 2021. május 20-án  Margitszigeti Szabadtéri Színpadon az elmúlt 10 év legsikeresebb magyar slágereit hallhatjuk, Lotfi Begi feldolgozásában, szimfonikus zenekarra hangszerelve. A koncerten a DJ és a zenekar mellett neves sztárvendégek lépnek fel. A névsorral hamarosan jelentkezünk…

A különleges zenei ötvözetet Begi a Heureka Pop Orchestrával együtt állította össze, speciálisan a Margitszigeti Színház részére Begi legjobb szettjeinek összegző bemutatásával.

A Heureka Pop Orchestra olyan kiváló művészekből áll, akik Magyarország legnívósabb szimfonikus zenekaraiban is játszanak és dolgoztak például a  Bagossy Brothers Company, Margaret Island, Brains, Honeybeast, Wellhello, Magashegyi Underground, Blahalouisiana csapatával is.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Powered by Interticket