Hauser koncert - Budapest Aréna 2021

Jegyvásárlás

Dátum: 2021.02.03.
Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest

STJEPAN HAUSER - HAUSER KONCERT - BUDAPEST PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA 2021

FRISSÍTÉS! A KONCERTET 2021. FEBRUÁR 3-ÁN TARTJÁK MEG! A korábban vásárolt április 28-ára jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra!

Önnel is szembejött mostanában egy videó, amin egy jóképű férfi meglehetősen nagy átéléssel és istenien csellózik? Hát eláruljuk ő Hauser! A 2cellos formáció egyik tagja volt, s most szóló karrierbe kezdett, aminek fontos része a sármja is. Természetesen a videóinak a helyszínválasztása is mindig tudatos. Zenélt már az Alpokban egy réten és Velencében egy gondolában is.

A több mint 2 millió Facebook követővel rendelkező zenész természetesen a 2cellos múltját sem felejti, hiszen csatornáján Ed Sheeran feldolgozást is hallhatunk, bár legnagyobb 40 millió feletti nézettséget mégis Albinoni Adagio-jával ért el a Youtuben. Legújabb közönség kedvence a Hattyúk tava feldolgozása, amiben egy balett táncos táncolja őt körbe.

Stjepan Hauser, aki ma már egyszerűen csak HAUSER néven ismert, visszatér a klasszikus zenei kezdetekhez és 2020 tavaszán nagyzenekari műsorsorozattal turnézik majd Európa-szerte, melyen egyik állomása Budapest, ahol a Budapest Sportarénában lép színpadra 52 fős szimfonikus zenekari kísérettel 2021. február 3-án.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A BAL OLDALI SZEKTOROK ÚJ SZEKTORKÉNT KERÜLTEK MEGNYITÁSRA ÍGY OTT TÖBB SZABAD HELYET TALÁL!

Powered by Interticket