Főoldal > Koncert > Eros Ramazzotti lemezbemutató koncert 2023 - Budapest Sportaréna

Eros Ramazzotti lemezbemutató koncert 2023 - Budapest Sportaréna

Eros Ramazzotti lemezbemutató koncert 2023 - Budapest Sportaréna

Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest
Dátum: 2023. 04. 19. ( szerda )

JEGYVÁSÁRLÁS

EROS RAMAZOTTI KONCERT 2023.04.19. BUDAPEST PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA

Megérkezett a BATTITO INFINITO néven futó zenei fejezet első darabja: az AMA című kislemez, amely egyben az egyik legkedveltebb, nemzetközileg elismert olasz művész visszatérését is jelenti. Az AMA az egyetemes szeretet üzenete, a szabadság himnusza, felhívás arra, hogy szeress úgy, ahogy akarsz, korlátok, határok és akadályok nélkül, és hogy ünnepeld ezt az érzést annak minden formájában és aspektusában. 

Az AMA, ami egy olyan rekordokat döntögető énekes-dalszerző megújult művészi identitásának kinyilatkoztatása, aki több mint 35 éves pályafutása során 70 millió lemezt adott el, és több mint 2 milliárd streamet gyűjtött világszerte. A BATTITO INFINITO pedig egy olyan átfogó nemzetközi projekt, amely a lemezkiadást és az új világkörüli turné munkálatait összevonta. Ennek producere a Radiorama, RAMAZZOTTI tulajdonában lévő, Gaetano Puglisi által vezetett üzleti vállalkozás, és szervezője a CTS Eventim nemzetközi csoporthoz tartozó Vertigo.

A lenyűgöző élő show 2022 szeptemberétől 2023 májusáig a világ legfontosabb városaiba viszi el EROS-t, hogy rajongói táborával közösen, élőben ünnepelhesse az új lemez megszületését.

Eros Ramazotti koncertje 2023. április 19-én a Magyarországon a Papp László Budapest Sportarénában is látható lesz!

Jegáyrak és jegyvásárlás lentebb!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top