Főoldal > Zenés színház > Doktor Zsivágó musical - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Doktor Zsivágó musical - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Doktor Zsivágó musical - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Dátum: 2017. 06. 30. ( péntek )

JEGYVÁSÁRLÁS

Michael Weller – Michael Korie & Amy Powers – Lucy Simon: 
DOKTOR ZSIVÁGÓ musical Boris Pasternak regénye alapján

A Nobel-díjas Boris Pasternak Zsivágó doktor című regényén alapuló, az I. világháború és az orosz forradalom káoszában játszódó új musical megérkezett Magyarországra is! Közép-Európában elsőként a Győri Nemzeti Színház mutatta be decemberben, 2017. június 30.-án és július 2.-án pedig a Margitszigeti Szabadtéri Színpad közönsége is tanúja lehet a világrengető eseményeket, személyes és közösségi sorsokat, nagyszabású tablókat és emberi szenvedélyeket felvonultató előadásnak, amely egyben a zenés mű első szabadtéri ősbemutatója.

A kettő szereposztásban érkező Doktor Zsivágó musicalben olyan jól ismert nevek is színpadra lépnek mint Miller Zoltán, Forgács Péter, Kecskés Tímea, Tóth Angelika, és Nagy Balázs.

Magyarországon a könyv csak a rendszerváltás után jelenhetett meg, több mint húsz évvel a számos Golden Globe- és Oscar-díjra jelölt, azonos című film bemutatása után, amelyet több nagysikerű filmadaptáció is követett. 2006-ban Lucy Simon, Michael Korie, Amy Powers és Michael Weller jóvoltából megszületett a musical. A világpremiert Kaliforniában tartották, 2011-ben Ausztráliában, 2012-ben Szöulban is bemutatták, majd 2014-ben a produkció eljutott Európába, a Malmöi Operában játszották, svéd nyelven. 2015-ben a Broadway-n is műsorra tűzték. Közép-Európában először a Győri Nemzeti Színház állította színpadra Forgács Péter rendezésében, amelyet Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpad közönsége láthat elsőként.

Jegyárak: 3900, 4900, 5900, 7500, 8900, 10500, 12000 Ft

 

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top