Bruno Mars koncert Budapest

Dátum: 2013.11.07.
Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest

Bruno Mars Moonshine Jungle elnevezésű turnéja keretein belül ad koncertet Budapesten a Papp László Sportarénában 2013. november 7-én.

Bruno Mars, mint előadó 2010 nyarán debütált, és nem is akárhogyan, minden idők egyik legsikeresebb nemzetközi indulását tudhatja magáénak, ráadásul elismertsége és rajongóinak száma azóta is folyamatosan növekszik.

Legutóbb a Grammy-díjkiosztón kápráztatta el a közönséget a helyszínen és a TV közvetítés jóvoltából az egész világon: közel 9 perces előadása közben állva tombolt a világsztárokból álló hallgatóság és olyan énekesek csatlakoztak hozzá a színpadon, mint Sting, Rihanna és Ziggy Marley.

Több mint egymilliárdos nézettséggel büszkélkedhet a YouTube-on, díjak sokaságát tudhatja magáénak, többek között Grammy az "Év Férfi Előadója" és ASCAP az "Év Dala" díj, valamint Billboard, BRIT Award, American Music Award, MTV Music Award és a People’s Choice Award is áll már a polcán. Emellett jelenleg ő tartja a leghosszabb TOP10-ben eltöltött idő rekordját a férfi előadók között.

Bruno Mars Moonshine Jungle elnevezésű turnéja 2013. november 7-én éri el hazánkat. A budapesti koncertre jegyek már kaphatóak!

Ülő jegyek: 9900, 11900, 14900 Ft
Álló jegy: 12900 Ft