VeszprémFest 2016 - Fellépők és jegyek itt!

Jegyvásárlás

Dátum: 2016.07.13-17.
Helyszín: Veszprém

VeszprémFest 20156- Fellépők és program

Hat világsztár is fellép a 13. VeszprémFesten; a 2016. július 13. és 17. között zajló rendezvényen a nagyszínpadon ad koncertet Omara Portuondo és Diego el Cigala, Gregory Porter, Lisa Stansfield, Jamie Cullum és a kéttagú Thievery Corporation is - jelentette be a rendezvény főszervezője pénteken a veszprémi városházán.

Az idei programok világzenei estével kezdődnek július 13-án, melyen a Buena Vista Social Club dívája, a Latin Grammy-díjas Omara Portuondo 85. születésnapja és hetvenéves pályafutása alkalmából Diego el Cigala háromszoros Latin Grammy-díjas spanyol flamencoénekessel közös turnéján lép színpadra Veszprémben.

A másnap fellépő Gregory Porter, korunk egyik legkeresettebb jazzénekese először jár Magyarországon. A Grammy-díjas zenész 2015-ben másodszor nyerte le a Jazz FM Awardson az Év Nemzetközi Jazzművésze díjat. Koncertjén a jazz mellett gospel-, blues- és soulelemeket vegyít.   

Július 15-én, péntek este a 80-as és a 90-es évek egyik legnépszerűbb popsztárja, Lisa Stansfield lép a színpadra. A brit énekesnő, dalszerző és színésznő, aki több mint tizenötmillió eladott albummal rendelkezik, szintén először jár Magyarországon.

Az Egyesült Királyság progresszív jazzművésze, Jamie Cullum július 16-án, szombaton ad koncertet. Az énekes, zongorista és dalszövegíró egy Grammy-, három Brit-díj birtokosa, világszerte több mint tízmillió eladott lemezzel rendelkezik. Veszprémben először láthatja a magyarországi közönség.

A fesztivál utolsó napján, július 17-én a fiatalabb közönség felé nyitnak a szervezők a Thievery Corporation fellépésével, melyet két washingtoni dj, Rob Garza és Eric Hilton alkot. A veszprémi koncertjükön 17-en lesznek a színpadon.

Jegyek már 9900 forinttól kaphatóak!

Powered by Interticket