Mamma Mia musical

Jegyvásárlás

Dátum: 2017 nyara
Helyszín: Szegedi Szabadtéri Játékok - Dóm tér szabadtéri színpad

 Mamma Mia! a Madách Színházban és a Szegedi Szabadtéri Játékok 2017-es műsorán!

Mamma Mia musical a Szegedi Szabadtéri Játékok 2017-es évadában. A szegedi előadás 3 alkalommal lesz látható az előadás Szegeden.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A

A Madách Színház 10 éve tárgyalt a Mamma Mia! színrevitelének jogairól, és mint minden más zenés darab esetében, itt is a non-replica változathoz ragaszkodtunk. A hosszú tárgyalási folyamat után mostanra sikerült megszerezni a jogot, így 2014-ben önálló rendezésben, díszlettel és jelmezzel kerülhet a darab a magyar nézők elé, a világon először, hiszen a musical 1999-es londoni ősbemutatója óta mindig és mindenhol Phyllida Lloyd rendezésében és Anthony Van Laast koreográfiájával láthatta a közönség.

A Madách Színház a világhírű produkciók non-replica változatainak sorát 1983-ban a Macskákkal indította, amikor is a londoni ősbemutató után egy évvel saját rendezésben állíthatta színpadra Szirtes Tamás a nagysikerű Webber-musicalt. Azóta a színház folytatta ezt a hagyományt, így ugyancsak non-replica változatban lett a magyar nézők kedvence Az Operaház Fantomja 2003-ban, a József és a színes szélesvásznú álomkabát, a Volt egyszer egy csapat, a Jézus Krisztus Szupersztár, a Producerek, vagy a Mary Poppins.

A Madách színházban  Stohl András, Sasvári Sándor, Gallusz Nikolett, Muri Enikő, Koós Réka, Szerednyei Béla, Hajdu Steve, Détár Enikő, Ladinek Judit, Kiss Ernő Zsolt, és Ekamen Bálint főszereplésével lesz látható

Szegeden a Mamma Mia musical főszerepeiben a múlt évben: Sasvári Sándor, Détár Enikő, Sáfár Mónika, Kováts Kriszta, Ekamen Bálint, Szerenyey Béla, Molnár László, Sánta László, Trecskó Zsófia, Lapis Erika, és Simon Boglárka volt látható! 2015-ben megújult szerepsoztásban láthatják a darabot!

A Madách Színház hosszú távú együttműködést kötött a Szegedi Szabadtéri Játékokkal, amelynek első lépése nyáron Az Operaház Fantomja koncert-előadása volt. A célunk, hogy minél több magyar néző láthassa a Mamma Mia! musicalt, ezért lesz 2016 júliusában ismét látható a darab Szegeden.

2017. július 7 és 8-án ismét Szegeden látható a Mamma Mia!

A Mamma Mia 2017-es szegedi szereposztását még nem hirdették ki!

Jegyárak lentebb!


Powered by Interticket