Disney - A Notre Damei toronyőr musical - Szegedi Szabadtéri Játékok

Jegyvásárlás

Dátum: 2017 nyarán
Helyszín: Országosan

Notre Dame-i toronyőr musical 2017

1993-ban mutatták be az eslő Disney musicalt A Szépség és a Szörnyeteget, amit az Oroszlánkirály, A Mary Poppins, a Kis Hableány, és Aladdin is követett. A legtöbb előadás világszerte siker volt, s a Broadway premiert rendszerint a West End bemutató követte. Magyarországon is nagy sikert aratott  az Operettszínház Szépség és a Szörnyeteg előadása, ami azóta számos turnén is járt már.

Azonban számos olyan Disney musical is készült amit a Broadwayn nem mutattak be mégis sikert aratott. Ilyen volt a Notre Dame-i toronyőrből készült Disney musical is. A Notre Dame-i toronyőr musical azonban így is sikert aratott, amit az is mutat, hogy a Disney film bemutatója után több mint 20 évvel 2017. augusztus 11-én Szegeden mutatják be a Budapesti Operettszínház sztárjaival

A Victor Hugo története alapján készült mesefilm egy romantikusabb verzió, s happy enddel zárul, viszont az emberi mondanivalója mégsem vész el a történetnek. A Notre Damei toronyőr szereposztásásban Veréb Tamás, Muri Enikő, Vágó Bernadett, Szabó P.Szilveszter, Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, Homonnay Zsolt, Gömöri András Máté, Horváth Dániel, Kocsis Dénes, Szerényi László, Szomor György és Csuha Lajos is színpadra lép.

A Notre Dame-i toronyőr 2017-es előadásaira már kaphatóak!

Jegyárak / Szektorárak: 4615, 5565, 10445, 11915, 13415, 15845 Ft

Powered by Interticket