We Will Rock You musical Budapest

Jegyvásárlás

Dátum: 2017-től
Helyszín: Budapest

WE WILL ROCK YOU MUSICAL - BUDAPEST PESTI MAGYAR SZÍNHÁZ

A musical történelem legnagyobb sikerei között emlegetik az ABBA dalokból készült Mamma Mia-t, a Michael Jackson dalokból készült Thrillert és a 2002-ben bemutatott világsikert a Queen dalokból készült We Will Rock You musicalt. Az előadás Európától Amerikáig mindenhol siker volt, sőt még Vegasban is játszották, s évek óta tervben van a musical filmes feldoglozása is. Az előadást eddig nem láthatta a magyar közönség, hiszen sajnos a világkörüli turné országunkba nem jutott el. Azonban 2017-ben a Queen musical végre Magyarországra érkezik.

A PS Produkció 2017-ben Magyarországon mutatja be a We Wil Rock You musicalt Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Simon Edit producer a darab rendezésére a Vámpírok bálja kapcsán a hazai közönség által is ismertté vált Cornelius Baltust kérte fel rendezőnek, Póka Balázst művészeti vezetőnek..

Az előadásban olyan jól ismert Queen dalok csendülnek majd fel mint a Radio Ga Ga, Somebody to Love, Bohemian Rhapsody, Who Wants to Live Forever, Don’t stop me now, és peruse a musical címadó data a We Will Rock You.

A musical története:
A történet a távoli jövőben, 2300 környékén, a PlanetMall nevű bolygón játszódik, amelyet egykor Földnek hívtak. A globalizáció teljes mértéket öltött, az egész világot a GaGa konszern, a Globalsoft uralja, élén a kegyetlen KillerQueen-nel és segítőjével, a titkosrendőrség vezetőjével: Khashoggi parancsnokkal. Ez egy boldog, biztonságos GaGa világ, ahol a fiatalok ugyanazokat a filmeket nézik, ugyanolyan ruhákat hordanak, ugyanazokat a komputer-zenéket hallgatják, és ugyanazt gondolják. Az igazi élőzene kihalt, a hangszereket betiltották. A fiatalok egy csoportja azonban fellázad a műanyag világ ellen, ők egyéniségek, akik szabad gondolkodást és igazi hangszerekkel játszott élő rockzenét akarnak. Az ellenállókkal azonban keményen leszámol a hatalom, akit elkapnak, annak az agyát átmossák és örökre elveszti szabad gondolatait és egyéniségét.

Bemutató: 
2017. október 27.
Pesti Magyar Színház

Jegyárak és jegyvásárlás hamraosan!

Powered by Interticket