Fenyő Ünnep 2014 - Fenyő Miklós koncert

Dátum: 2014.12.29.
Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest

Fenyő Miklóst bátran nevezhetjük az egyik legnagyobb magyar könnyűzenésznek, hiszen "Mr. Rock and Roll" az elmúlt 42 évben nem kevesebb mint 28 albumot készített, 3 pártfogoltjának pedig összesen 7 albumán vállalt menedzseri feladatot. A '70-es és '80-as évek slágergyárosa Amerikában szeretett bele a rock and roll műfajba - az ehhez kapcsolódó életérzést próbálta hazánkban is megvalósítani, és egy fergeteges show-val előrukkolni. Olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a "Hotel Menthol", "Limbó Hintó", "Rock and Roll Party", "Duci Juci", "Napfény a jégen" vagy a "Made in Hungária". A koncert sztárvendégei lesznek a Dolly Rollból Dolly, Novai Gábor és Kékes Zoltán.

Dalai és az általa képviselt zenei stílus olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy még évekkel, sőt évtizedekkel a legendás Hungária zenekar feloszlása után sem csökken az érdeklődés a műfaj, valamint a csapatban töltött évek után készült Fenyő-szólóalbumok és -koncertek iránt.

A rajongók legnagyobb örömére idén ismételten megrendezik a Fenyő Ünnepet. A helyszín is igazán különleges lesz, hiszen a SYMA Csarnok ad otthont 2014. december 29-én este a koncertnek.

A Fenyő Ünnep sztárvendégei Ullmann Mónika és Miller Zoltán lesznek.

Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz Hozzáadás Startlaphoz
Powered by Interticket