Cirque Éloize cirkusz - Saloon

Jegyvásárlás

Dátum: 2017.08.4-5.
Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Cirque Éloize: Saloon - Budapest, Margitsziget - 2017. augusztus 4-5.

A Cirque Élozié nevét jól ismeri már a magyar közönség, hiszen már két alkalommal ámulatba ejtették a magyar közönséget az igazán extravagáns cirkuszi showjukkal Budapesten az Arénában.

Az 1993-ban alapított Cirque Éloize a cirkuszművészetet kombinálja a színházzal, a zenével és a tánccal. A társulat, ami a világhírű Cirque du Soleil partnere a kreatív látvány és a nemzetközi szórakoztatás felé történő elmozdulásban, 10 saját showjával 4000 előadást mutatott már be 40 ország 440 városában, az egész világon.

Legújabb bemutatójukban a Saloon című showban a vadnyugatot idéző country stílus és a a bárok világa találkozik fantasztikus akrobatikus mutatványokkal és mindezt élő zene kíséretében. Ez ténylegtöbb mnit cirkusz, ez színház is.

2017 nyarán a Cirque Éloizé Budapesten lép fel a Margitszigeten, hogy cirkuszi showjával ismét elvrázsolja a magyar közönséget. A western világát megidéző akrobatikus krimi alaphangját Johnny Cash és Patsy Cline dallamai adják, miközben életre kel a hírhedt Wild Wild West. 

Jegyárak / szektorárak:

3 900 Ft Tribün jobb II. szektor, Tribün bal I. szektor, Tribün bal II. szektor, Tribün jobb I. szektor
4 900 Ft Terasz bal II. szektor, Terasz jobb II. szektor, Tribün, Tribün bal, Tribün bal I. szektor, Tribün jobb, Tribün jobb I. szektor
5 900 Ft Terasz, Terasz bal II. szektor, Terasz bal I. szektor, Terasz jobb I. szektor, Terasz jobb II. szektor
6 500 Ft Földszint bal, Földszint jobb, Terasz, Terasz bal II. szektor, Terasz bal I. szektor, Terasz jobb I. szektor, Terasz jobb II. szektor
6 900 Ft Földszint, Földszint bal, Földszint jobb
7 900 Ft Földszint, Földszint bal, Földszint jobb, Páholy jobb 1., Páholy jobb 2., Páholy jobb 3.
9 500 Ft Földszint

Powered by Interticket